Followers

klik HB!!tQ...

jom klik ramai2...

Monday, 31 October 2011

Contest 28-10-97 By Cik Amirah


NAK JOIN KLIK BANNER.
 
Syarat-syarat nyaa:

1-Copy banner di atas..
2-Buat 1 entry tntang Contest 28-10-97...(yg mnarik prhtian)
3-Letak banner ni di tepi sidebar anda..
4-Follow blog ni n like fanpage..

5 pemenang akan di pilih..
Tarikh tutup 31 0ktober 2011

Saturday, 29 October 2011

Sunday, 23 October 2011

1ST GIVEAWAY MR BAIZ ~ RM300 untuk di Menangi!!!


NAK JOIN SILA KLIK BANNER DI ATAS.

Saya nak tag:

Khai
Azie
Mia

HADIAHNYA

PEMENANG 1 
HOTPERFUME 20ML (2BOTOL) + 5 ML (4 BOTOL) + PERFUME KERETA GANTUNG (1) SPRAY (1) + AROMATHERAPY CONE (1 BUNGKUS) + CITRONELLA CONE (1) SPRAY (1) (Hadiah bernilai RM130)

PEMENANG 2 
HOTPERFUME 20ML (1 BOTOL) + 5 ML (3 BOTOL) + PERFUME KERETA GANTUNG (1) SPRAY (1) + AROMATHERAPY CONE (1 BUNGKUS) + CITRONELLA SPRAY (1)
(Hadiah benilai RM90)

PEMENANG 3
HOTPERFUME 20ML (1 BOTOL) + 5 ML (2 BOTOL) + PERFUME KERETA SPRAY (2) + AROMATHERAPY CONE (1 BUNGKUS) + CITRONELLA CONE (1)
(Hadiah benilai RM80)


Tarikh tutup penyertaan :
31/11/2011

”25 Things Random Giveaway by Penmerah.com”

anigif penmerah 25 Things Random Giveaway by Penmerah.com

NAK JOIN KLIK BANNER DIATAS.

Masa blogwalking tadi terjumpa ga ni dari blog Cempaka kuning.Dah lama saya tak join CGL
kerana terlalu sibuk dgn pelajaran.Hadiah best...jom ramai2 join.

Referral saya-CEMPAKA KUNING

Saya nak tag:
Mia,Myra dan Khai.

Due date-10/11/2011


Monday, 20 June 2011

Kalau Saya dapat RM300


KLIK BANNER UNTUK JOIN.

Kalau nak Rm300 jom ikut saya join giveaway ni....mane tahu kot2 ada luck.

Kalau saya dapat Rm300,saya nak beli buku rujukan.Saya ni pelajar IPTS mmg terpaksa berjimat cermat
menggunakan wang.Kadang nak beli buku pun tak mampu sebab sebuah buku rujukan lebih dari rm50 sebuah.Moga ada rezeki saya.  

Nak tag:
Khai
Azie
Cempaka kuning.

Tarikh tutup penyertaan pada:
15 Julai 2011

GIVEAWAY 1MINGGU 1 BUKU



KLIK BANNER UNTUK JOIN.

Jom ramai2 kita join GIVEAWAY 1MINGGU 1 BUKU yang dianjurkan oleh

Tarikh tutup penyertaan pada:
18 Julai 2011

Sunday, 19 June 2011

1st GiveAway by PinkUmmi


Sape2 nak join klik banner ye.

Saya nak join ga ni,baru hari ni free dari kesibukan.Terima kasih sis CK sbb tag saya.
Dah lame dia tag saya hehehe...

Referral saya- Cempaka kuning

 
Syarat 1st GiveAway by PinkUmmi ni kena jawab 3 soalan.

1: Nur Auni Najwa binti Mohd Fadeli

2: Pada 05hb April jam 1719 (5.19ptg)
3: Terlebih due date.

Saya tag-
Azie
Mira
Aizat.

Tarikh tutup penyertaan pada:

30.6.2011

Tuesday, 17 May 2011

Adyshariz Lucky Draw


Nak join sila klik banner.

Masa blogwalking kat blog Cempaka kuning terjumpa LD ni terus rasa nak join.

Referral saya-Cempaka kuning

Happy birthday untuk adik Azry Hariz semoga membesar dengan sihat,menjadi anak yang soleh dan berjasa kepada ibubapa.
Nak tag:
Azie
Mia Liana


Dah lama jadi follower blog A story to remember.

Tarikh tutup penyertaan pada:
24.5.2011

GIVEAWAY DARI DAPUR CHIQ DINA


KLIK BANNER UNTUK JOIN.

Tarikh tutup penyertaan pada:
20.5.2011

Monday, 18 April 2011

GA 11 Siri 8/11


click banner to join.



 
Apa yang ada di blog Chanteq Hijab.
 


contoh nya?
nie dia..
 
tudung express

tudung express

shawl
 
banyak lagi la...nak tau?
terjah la blog Chanteq Hijab.
 
naz nak tag:
azie azian
ika
ikram
nashnur
nurkhijah
ct
mama mika
leena
 

Friday, 15 April 2011

2nd Batch - GiveAway!


click banner to join.

nazrul nak join GA ni la..mana tau ada rezeki..

Announce the winner on Saturday..tungguuu~~ 

Segmen: Europe Lucky Draw by Trigyy


klik banner kalau nak join.

jom ramai2 kita memeriahkan giveaway yg dianjurkan oleh:

cepat2 kita join ramai2..
dapat hadiah dari luar negara tau..
sekarang empunya blog ni buzy kat luar ngare.
nanti baru dia dtg check.
 
so,let's join this GA guys.
 
referral:cempaka kuning
 
jangan lupa mention nazrul sebagai referral ok..
 
tarikh tutup:
21 april 2011

Thursday, 14 April 2011

GA 11 Siri 4/11



klik banner untuk join.

Segmen ini di taja oleh Zuneta
&
S.H.A.I.Z.H.A.R
tugasan 1 : sila promosikan blog penganjur
secara kreatif Zuneta
hadiah tajaan Zuneta yang akan di maklumkan kemudian tetapi pastinya lumayan dan lebih dari 1 pemenang.
  
""ZuNETA CARD CRAFT""






Tugasan 2 & 3 : teka & menang FM dari.....


 
(2) Nama Negeri tersebut tersebut ialah .........?

JAWAPAN : MELAKA


(3) Bilakah Melaka Wonderland & Theme Park Resort di buka secara rasmi?
JAWAPAN : 15 MEI 2010


tugasan 4 : teka & menang Buku dari....



 Nama syarikat seperti logo diatas ialah .............?
JAWAPAN : TELAGA BIRU SDN BHD
Tarikh tutup penyertaan pada:
14.4.2011





Wednesday, 13 April 2011

GA 11 Siri 3/11


click banner to join.

tugasan 1 : sila promosikan blog penganjur
secara kreatif
an-wardrobe.

 
an-wardrobe menjalan perniagaan menjual pakaian secara online.
di sini,terdapat pelbagai koleksi pakaian yg pastinya menepati citarasa pembeli.
kolksi pakaian yg terkini sungguh memukau mata2 pembeli di luar sana.
antara koleksi yg di jual di an-wardrobe ialah:
~long-dress
~long tee
~long cardigan
~pants
~inner
 
pasti pengunjung blog an-wardrobe tidak rugi menjengah ke sana.
kerana pelbagai rekaan baju terkini menjadi santapan mata mereka.
jangan lepaskan peluang untuk membeli koleksi pakaian terkini di an-wardrobe..
mari kita lihat koleksi yg telah di sediakan...
 
LONG DRESS.

LONG TEE

LONG TEE

INNER

INNER

LONG TEE


LONG CARDIGAN

~BERMINAT???klo berminat jom kita terjah blog an-wardrobe.

tugasan 2 : teka & menang Key Chain
 *hadiah tajaan S.H.A.I.Z.H.A.R
Nama Zoo tersebut tersebut ialah .........?
jawapan:zoo melaka
 
tag:
fadwa
mama tasya
budak kedah
 
referral:
cempaka kuning
 
 

Tuesday, 12 April 2011

GA 11 Siri 2/11


click banner to join.



cik ummiliza 989:
seorang ibu yg berusia 28 tahun.
menetap di putrajaya.

seorang blogger yg gemarkan contest dan gA.
kalau tak caye,cuba pergi terjah blog umiliza989.
kat sidebar bnyk GA kn.

mempunyai seorang putera yg bernama:
muhamad arif hanafi
&seorang cahaya mata puteri:
siti nur aisyah


tugasan 2 : teka & menang
 *hadiah tajaan


Nama negara tersebut ialah .........?hadiah dari negara ini menanti pemenang tepat & yang ke (_ _) dirahsiakan?

jawapan:singapura.



Monday, 11 April 2011

GA 11 Siri 1/11

KLIK BANNER UNTUK JOIN.

Segmen harian siri 1/11 : Apakah contest pertama anjuran Contest Sana Sini ?

masa 11.11am-11.11pm(11.4.11)
12 jam sahaja.
penyertaan selepas waktu itu tidak di terima..

MamaZakwan's Birthday GIVEAWAY!

click banner to join.

jom ramai2 kita join



 


Jika saya ada RM50, saya teringin nak kasi t-shirt made from heart beat,harge yg dekat 50 ringgt la sebagai hadiah besday Nad@MamaZakwan sebab t-shirt tu boleh jadi kenangan sebagai tanda ukhwah yg berpanjangan..





naz nak tag:
azie
cempaka
 
tarikh tutup:
23 april 2011

Contest Belog Cik Kumbang


click banner to join.




naz nak tag:
shieda
mama kyra
nadiah

tarikh tutup:
20 april 2011

My Sweet Bufday Giveaway


click banner to join.

jom ramai2 kita join GA nie.

naz nak wish:
nak tag:
peeka
unknown girl
azie

tarikh tutup:
30 april 2011

"X-Lusive K' Tif Contest"


click banner to join.


 
naz nak wish:





            
 
naz tag:
cempaka
leena
mama tisya

Sunday, 10 April 2011

Giveaway zalin onceitalk.com


click banner to join..

jom ramai2 kita join GA nie.

nazrul nak tag:
unknown girls

tarikh tutup:
12 april 2011

Thursday, 7 April 2011

CONTEST AKU FOODILICIOUS


KLIK BANNER UNTUK JOIN.

Saya nak join CONTEST AKU FOODILICIOUS anjuran

Apa favourite food korang ? Kenapa korang suka sangat sangat dengan makanan tersebut ?

Kfc...nyum2,sedapnya.Inilah favourite food saya.Saya suka ayam kfc sebab rasanya lain dr yg lain.Tak dpt ditempat lain.Rasanya yang enak pasti menjilat jari.

Slogan: Saya foodilicious sebab.......saya tak kisah untuk membayar harga makanan yang mahal janji makanan itu enak dan menepati selera saya.   

Saya pertaruhkan photo ni.Jemput makan....cik Liyana. 

Nak tag:
Cik Azie
Hadi
Mia Liana.

Tarikh tutup penyertaan pada:
17.4.2011

Tuesday, 5 April 2011

GIVEAWAY PURSE POLO by DARKBATMAN


KLIK BANNER UNTUK JOIN.

Jom ramai2 kita join GIVEAWAY PURSE POLO by DARKBATMAN yang dianjurkan oleh

Nak tag:
Cik Azie
lina
airil

Tarikh tutup penyertaan pada:
9.4.2011

BabyIntan's Special Giveaway!


click banner to join..

Jom ramai2 kita join babyIntan's Special Giveaway! yang dianjurkan oleh

Untuk babyIntan:
Birthday Myspace Glitter Graphics

naz nak tag:
nashnur
fadwa
azril

tarikh tutup:
8 april 2011

Sunday, 3 April 2011

1st GA for BELOVED followers-Mutiara Nolan


KLIK BANNER UNTUK JOIN.

Assalamualaikum.

Saya nak join 1st GA for BELOVED followers-Mutiara Nolan dan saya nak tag kepada anda semua yang sudi singgah kat blog saya.

Tarikh tutup penyertaan pada:
11.4.2011